Privacy en Cookie verklaring

Inleiding

Dit is de privacy verklaring van deze website, waarin we uitleggen hoe we omgaan met de privacy van bezoekers. 

In het kort, wij gebruiken je naam, email en andere persoonsgegevens alleen voor het toezenden van informatie, nieuwsbrieven en updates van deze website. 

We maken je email adres niet openbaar en verstreken het niet aan derden, als daar geen wettelijke aanleiding of wettelijke plicht voor is. 

Wij hebben wel het recht om persoonlijke gegevens te gebruiken voor het beschermen van ons eigen wettelijke rechten. 

In elke nieuwsbrief staat een link waar je eenvoudig mee kunt uitschrijven. Het is mogelijk dat je voor meerdere nieuwsbrieven bent ingeschreven. Het is dus mogelijk dat je na uitschrijven van een nieuwsbrief nog andere nieuwsbrieven van ons ontvangt. Schrijf je voor elke nieuwsbrief die je ontvangt afzonderlijk uit, als je helemaal geen nieuwsbrieven van ons wilt ontvangen. 

Doel van verzamelen van gegevens 

Op deze site wordt op verschillende plaatsen gevraagd om je persoonlijke gegevens in te vullen, zoals je naam en email adres. 

Bij het verzamelen van bovenstaande persoonsgegevens en andere gegevens, kan ook het IP adres van de computerverbinding waarmee je deze geven verstuurd, opgeslagen worden. 

Je bent helemaal vrij om je persoonlijke gegevens wel of niet in te vullen. Doe je dit, dan kun je hieronder lezen wat het doel van het verzamelen van deze gegevens is. 

Persoonlijke gegevens worden gevraagd voor: 

  • •Het kunnen toesturen van informatie.
  • •Het kunnen beantwoorden van vragen. 
  • •Inschrijven en toesturen van een nieuwsbrief.
  • •Kunnen toesturen van de informatie die aangekondigd is op de pagina waar het formulier op wordt getoond.
  • •Het toesturen van aanbiedingen voor producten en diensten.
  • •Het geven van een reactie op de website. 
  • •Het geven van een testimonial of review. 
  • •Het personifiëren van de toegestuurde informatie. 
  • •Het filteren van spam reacties.

Daarnaast worden deze geven gebruikt voor: 

Het inzicht krijgen in de behoeften van bezoekers van deze website en hoe ze deze  website gebruiken. Hierdoor kunnen we onze website verder optimaliseren en aanpassen.

Ontvanger van persoonsgegevens 

Gegevens ingevuld op deze website, worden opgeslagen in een automatisch systeem. 

  • Met het vertrekken van je Naam en email adres ga je akkoord dat we deze gegevens in ons email bestand opnemen en we je op regelmatige basis automatisch emails sturen. 
  • Je kunt je altijd uitschrijven van een email lijst. Een uitschrijf link vind je in iedere automatisch verstuurde email. Je ontvangt dan geen geautomatiseerde emails meer van deze email lijst. Het is mogelijk dat je op meerdere lijsten staat ingeschreven. Uitschrijven gaat apart per email lijst. 
  • Deze website kan voor het automatisch versturen van emails gebruik maken van de hieronder genoemde  automatische email diensten. Uiteraard houden wij ons aan de gebruiksvoorwaarden van de genoemde diensten. Hieronder vind je per dienst een link naar de pagina, waar beschreven wordt hoe ze omgaan met jou privacy. 

Mailerlite.com wordt gebruikt voor verzenden van email nieuwsbrief

Privacy policy Mailerlite https://www.mailerlite.com/privacy-policy Mailerlite is gevestigd in Vilnius, Lithouwen, dat deel uitmaakt van de EU. Mailelite valt hiermee onder de Europese privacy wetgeving en houdt zich aan de GDPR

ActiveCampaign.com wordt gebruikt voor verzenden van nieuwsbrief

Privacy Policy Active Campaign http://www.activecampaign.com/privacy-policy/

Active Campaign is een bedrijf gevestigd in de US. Dit bedrijf houdt zich aan de EU-US privacy shield regels en GDPR https://www.privacyshield.gov & https://www.privacyshield.gov/Individuals-in-Europe

Sendgrid wordt voor het automatisch verzenden van email notificaties

Privacy policy Sendgrid https://sendgrid.com/policies/tos/

Sendgrid is een is een bedrijf gevestigd in de US. Dit bedrijf houdt zich aan de EU-US privacy shield regels en de GDPR https://sendgrid.com/policies/privacy/privacy-shield-certification/ 7 https://www.privacyshield.gov & https://www.privacyshield.gov/Individuals-in-Europe

Gegevens voor automatisch emails worden bewaard zolang je ingeschreven staat voor een of meerdere nieuwsbrieven. Je kunt na het ontvangen van een nieuwsbrief jezelf uitschrijven via de link die in de nieuwsbrief vermeld staat. Je email adres wordt dan op inactief gezet. Inactieve email adressen worden jaarlijks van onze automatisch email systemen verwijderd.

Contact formulier, commentaar, testimonial, reviews

Persoonsinformatie verstrekt via het contact formulier, commentaar, testimonial en reviews worden opgeslagen op en verwerkt via onze webhosting provider 

Vimexx.nl 

Privacy policy Vimexx https://www.vimexx.nl/Privacybeleid-vimex-0.1.pdf. Vimexx is een bedrijf gevestigd in Nederland. Vimexx valt hiermee onder de Europese privacy wetgeving en houdt zich aan de AVG / GDPR 

Termijn van bewaren persoonlijke gegevens contact formulier 

Informatie verstrekt via het contact formulier behoort tot onze zakelijke correspondentie en moet de voorgeschreven wettelijk termijn van 7 jaar bewaard worden. Informatie die niet meer relevant is voor de bedrijfsvoering en waar geen bewaarplicht voor geldt, wordt jaarlijks van onze systemen verwijderd. 

Cookies

Deze website maakt gebruik van webbrowser cookies. Cookies zijn kleine tekstbestandjes die door je webbrowser worden opgeslagen. Een cookie bevat informatie over je bezoek aan de website. Je browser stuurt de informatie in het cookie weer naar de website zodra je een nieuwe pagina op deze website bezoekt.

Deze website gebruikt functioneel cookies om de website goed te laten functioneren.

Cookies hebben een levensduur, die in het cookie is opgenomen. Zodra de levensduur verlopen is gooit je browser het cookie weg. 

Je kunt ook zelf cookies van een, meerdere websites die je bezocht hebt weggooien. Hoe je dit doet verschilt per webbrowser. 

Overdracht van persoonsgegevens

Persoonsgegevens zullen alleen overgedragen worden aan andere organisaties als:

  • Dit bij wet verplicht is
  • Wanneer dit door reorganisatie van welke soort dan ook, noodzakelijk is. Bijvoorbeeld de verkoop van bedrijfsonderdelen of bedrijfsactiviteiten,
  • Als dit noodzakelijk is voor het beschermen van ons eigen wettelijke rechten.

Je wettelijke recht op inzage, verbetering en verwijdering

Je hebt een aantal wettelijke rechten en we zijn verplicht deze rechten in onze privacy verklaring op te nemen. 

  • Je hebt het wettelijk recht op inzage, verbetering en verwijderen van je persoonlijke gegeven die wij opslaan.
  • Je hebt het wettelijk recht om bezwaar te maken tegen verwerking van je persoonsgegevens. 
  • Je hebt het wettelijk recht om de toestemming die gegeven hebt voor het verwerken van je persoonsgegevens in te trekken.

Wil je in het kader van dit recht van een nieuwsbrief uitschrijven, dan kun je dit recht het snelst uitoefenen, door op de uitschrijf link in de ontvangen nieuwsbrief te klikken en de uitschrijf instructies te volgen.

Wil je van een van de andere hierboven beschreven rechten gebruik maken, neem dan contact met ons op. Aan het einde van deze privacy verklaring staat hoe je dit kunt doen. 

Je hebt ook het recht om te klagen bij Autoriteit Persoonsgegevens. 

Geen plicht tot het verstrekken van persoonsgegevens 

Voor een aantal diensten vragen we je naam en email adres en soms andere gegevens. 

Er rust geen wettelijke of contactuele verplichting op het vertrekken van de genoemde persoons en andere gegevens. 

Verstrek je deze gegevens niet dan kun je geen nieuwsbrief ontvangen en niet gebruik maken van sommige diensten en is sommige informatie op deze website is niet toegankelijk. 

Reactie’s

Bij het plaatsen van een reactie wordt gevraagd om je naam en email adres in te vullen. Je naam wordt bij de reactie gepubliceerd.

Plaats op een van de pagina’s op deze website een reactie, dan kan deze reactie openbaar op de webpagina verschijnen zodra je reactie is goedgekeurd. Een reactie kan zolang deze site bestaat op de pagina zichtbaar blijven. 

Je bent niet verplicht om je volledige naam of je echte email adres in te vullen. Je mag ook een gefingeerde naam en email adres invullen. Het gevolg hiervan kan is dat je geen notificaties op je reactie kunt ontvangen en dat we je bij een verzoek op correctie, of verwijderen van je reactie je niet kunnen identificeren als de schrijver van een reactie.

Verwijderen van reactie

Reacties en de persoonlijke data die je hebt ingevoerd blijven voor onbepaalde tijd bewaard op ons webhosting account, tot deze data door ons verwijderd worden. Heb je een reactie geplaatst en wil je dit graag verwijderd hebben, neem dan contact met ons op. Aan het einde van deze privacy verklaring staat hoe je dit kunt doen. 

Waar gebruiken we persoonlijke data voor

We vragen je email adres om contact met je op te kunnen nemen naar aanleiding van je reactie

Via je email adres kunnen we vervolgreacties automatisch herkennen en automatisch goedkeuren. 

Je kunt aanvinken dat je een automatische email melding wilt ontvangen als iemand een reactie op jou reactie schrijft. 

Je email, het IP adres en de browser gebruikersagent string, worden opgeslagen maar niet gepubliceerd. We doen dit om spam reacties automatische te kunnen blokkeren. Voor dit doel  kunnen we reacties door een geautomatiseerde spamdetectie service laten filteren.

Een geanonimiseerde string, gemaakt op basis van je e-mailadres, dit wordt een hash genoemd, wordt gedeeld met de Gravatar service https://nl.gravatar.com. De privacy beleidspagina kun je vinden op: https://automattic.com/privacy/. Maak je gebruik van de Gravatar service, dan wordt je profiel foto zichtbaar naast je commentaar, zodra je reactie handmatig of automatisch is goedgekeurd. Je bent niet verplicht om van de Gravatar service gebruik te maken.

Wanneer je een reactie achterlaat op onze site, kun je aangeven of we je naam, je e-mailadres en website in een cookie opgeslagen mogen worden. Dit doen we voor je gemak, zodat je deze gegevens niet opnieuw hoeft in te vullen voor een nieuwe reactie. Deze cookies zijn een jaar lang geldig en worden dan automatisch uit je browser verwijderd. Je kunt ze natuurlijk ook handmatig weggooien. 

Google analytics cookies

We gebruiken google analytics voor het analyseren van website verkeer. Hierdoor kunnen wij onze website  steeds blijven verbeteren.

  • Google analytics maakt gebruik van cookies. 
  • We hebben een gegevens bewerkingsovereenkomst met Google afgesloten. 
  • Het IP adres van onze website bezoekers wordt geanonimiseerd. Het laatste octet van het IP adres gemaskeerd en door Googel niet opgeslagen.
  • De gegevens worden  versleuteld verstuurd.
  • In ons Google analytics dashboard is gegevens delen met derden uitgezet. 
  • Google analytics cookies worden niet gebruikt in combinatie met andere diensten
  • Het gebruik van Google analytics ID’s is uitgeschakeld.

Google analytics opt-out 

Er zijn verschillende mogelijkheden om er voor te zorgen dat je gegevens niet gebruikt worden door Google analytics

Google heeft voor webbrowsers een plugin waarmee je als gebruiker kunt voorkomen dat Google je geven gebruikt in Google analytics. De plugin werkt voor elke website. Je kunt de plugin voor jou browser downlanden op https://tools.google.com/dlpage/gaoptout

Heb je “Do not track” in je browser ingeschakeld, dan stuurt deze website geen gegevens over je bezoek naar Google analytics.

Bewaartermijn Google analytics data 

Google analytics wordt door Google 26 maanden bewaard, waarna data ouder dan 26 maanden in volgende maand automatisch verwijderd wordt.

Google Advertenties via Google adsense

Op deze sites kunnen Google advertenties vertoont worden van het Google Adsense advertentie netwerk. Voor deze website is Google advertentiepersonalisatie uitgeschakeld. Bij het vertonen van advertentie, maakt Google geen gebruik van persoonlijke informatie of tracking data. Google adsense gebruikt functionele cookies om de dienst goed te laten functioneren. De cookies worden gebruikt voor, statistieken, het reguleren van advertentie frequentie en fraude bestrijding. 

Meer over Google

Google is een US bedrijf en gegevens kunnen op US servers worden opgeslagen. Voor deze website is het door google aanvullende, Data Processing Amendment afgesloten. https://support.google.com/analytics/answer/3379636 De gegevensopslag voldoet hiermee aan de EU-US privacy shield regeling. https://www.privacyshield.gov Google houdt zich ook aan de GDPR. 

Externe links naar andere websites.

Deze websites bevat links naar externe websites waaronder affiliate netwerken. Wij hebben geen invloed over hoe deze websites en netwerken met je privacy omgaan. Lees in het cookie en privacy beleid van deze externe websites en affiliate netwerken, hoe zij met cookies en jou privacy omgaan. 

Wij bieden geen enkele garantie voor de inhoud van websites waar we naar linken. Hier geldt gebruik je gezonde verstand en zorg voor goede computer beveiliging. 

Ingesloten inhoud van andere websites

Pagina’s op deze site kunnen ingesloten of embedded inhoud tonen van externe websites. Voorbeelden heervan zijn, youtube video’s, audio, afbeeldingen en social media berichten. Ingesloten inhoud van externe websites gedraagt zich hetzelfde als alsof je deze externe website bezoekt. 

Wijziging van deze voorwaarden

Deze privacy verklaring is opgesteld in overeenstemming met de De AVG,  Algemene Verordening Gegevensbescherming, ook bekend als de Europese GDPR, General Data Protection Regulation die met ingang van 26 mei 2018 in Nederland ven kracht is.

Wij hebben het recht om deze voorwaarden zonder aankondiging of berichtgeving te wijzigen of aan te vullen. Maar wees gerust we houden ons aan de geldende privacy wetgeving en sturen je geen spam en gaan met respect met jou privacy gegevens om.

Dit is privacyverklaring versie: 25 mei 2018

Identiteit: 

[site naam of First Principle Solutions] is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel KvK 66718783

Bedrijfsgegevens, persoonsgegevens, contact- en inschrijfformulieren die op deze site gepubliceerd zijn, mogen niet gebruikt worden voor commerciële doelen, zoals acquisitie. 

Heb je vragen over privacy? Gebruik het onderstaande contact formulier.