Disclaimer

Doel van website 

De inhoud van deze site is gebaseerd op eigen ervaring en eigen research. We gaan onafhankelijk te werk en doen alleen aanbevelingen waar we zelf achterstaan.

Deze website en de inhoud van deze website is bedoeld als oriëntatie en is nooit een bindend of een persoonlijk advies.

Beveiligde verbinding 

Deze website is voorzien van een SSL certificaat. Dit certificaat zorgt voor een beveiligde verbinding tussen de webserver van deze website en jou webbrowser. Gegevens uitwisseling tussen je browser en de webserver worden versleuteld verstuurd. Een SSL certificaat beidt geen garanten of een beveiliging voor de inhoud van een website.

Let op emails die je aan ons verstuurd en handmatig en geautomatiseerde emails die door ons aan jou verstuurd worden, worden niet versleuteld verstuurd

Copyright notice 

Alle teksten, afbeeldingen en ontwerp van deze website, vallen onder het Nederlandse en internationale copyright. Ze mogen niet zonder schriftelijke toestemming van auteur, fotograaf of artiest overgenomen worden. 

Het is niet toegestaan om materiaal gedeeltelijk of in zijn geheel over te nemen, opnieuw te publiceren, te verhuren of te verkopen. 

Affilate links 

Op deze website staan affiliate links van webshops en aanbieders die producten en diensten verkopen. Ga je via een affiliate link van deze website naar een webshop of aanbieder en koop je daar een artikel of dienst, dan krijgt de eigenaar van deze website een commissie. Jij als koper merkt daar niets van. Je betaald gewoon het normale bedrag voor je artikel. 

De commissie wordt door de webshop houder of aanbieder betaald uit het reclame budget. Webshop houders en aanbieders doen dit omdat ze graag zien dat websites zoals onze website, mensen goed en onafhankelijk informeren over productren die zij verkopen. Het betalen van commissies is voor hun vaak een stuk goedkoper dan het maken van traditionele reclame. 

Voor jou als bezoeker is het ook veel leuker een effectiever, om op een onafhankelijke website te lezen over de voor en nadelen van producten en diensten, dan het bekijken van de zoveelste niets zegende reclame in een bushokje. 

De affiliate commissies vormen een inkomen waardoor de makers van deze site voldoende tijd hebben om goed research te doen, goede teksten te schrijven en vragen en reacties van bezoekers te beantwoorden. Op deze manier opstaat voor iedereen, jou als bezoeker de webshop houder en ons als website houder, een win, win, win situatie. 

Actualiteit van gegevens 

Wij doen ons best om de informatie up to date en feitelijk weer te geven, maar kunnen geen garantie geven dat de informatie actueel volledige, feitelijk en correct is. 

Kom je informatie tegen die niet meer klopt, dan doe je ons en andere bezoekers een groot plezier omdat via het contact formulier aan ons te laten weten. 

Geen garantie voor juistheid van gegevens

Je bent en blijft als bezoeker en lezer zelf verantwoordelijk voor je eigen keuzes. Dus ook voor je eigen aankoop keuzes. Dat geldt ook als je deze keuzes op basis van onze website hebt gemaakt. 

Wij aanvaarden geen enkele verantwoordelijkheid of schadeclaim van jou als bezoeker. Dit geldt met name voor: 

 • Jou keuzes of het nalaten van een keus en de gevolgen daarvan.
 • Het wel of niet opvolgen van een advies van deze website en de gevolgen daarvan.
 • Voor door jou verkeerd gemaakte keuzes en de gevolgen daarvan

Dit geldt ook voor elke vorm van vervolgschade. 

Website reacties 

Deze website biedt bezoekers de mogelijkheid voor het plaatsen van reacties. We vinden het leuk als je een reactie plaatst en je menig en ervaring met ons en andere bezoekers deelt. 

Mocht je spijt krijgen van een reactie die je hebt gegeven, laat het ons weten, dan verwijderen wij het. 

Het is niet toegestaan om de reactie functie op enige manier te misbruiken. Voorbeelden van misbruik zijn:

 • Het plaatsen van een denigrerend of kwetsend reactie
 • Het plaatsen van een commercieel gericht reactie of link

Wij hebben het recht om:

 • Reacties zonder opgaaf van reden in te korten of te verwijderen. 
 • Gebruikers en reacties, automatische te filteren en, of te blokkeren
 • De reactie functie tijdelijk of blijvend uit te schakelen

Testimonial’s en getuigenissen 

Wil je een testimonial achterlaten over een ervaring met onze website? Leuk! Hieronder lees hoe wij met testimonials omgaan. 

 • Testimonial’s en getuigenissen die op deze websites, zijn echte van bezoekers ontvangen testimonials. 
 • Testimonial’s en getuigenissen worden alleen met toestemming van de auteur van de testimonial op deze website gepubliceerd.
 • Testimonial’s zijn individuele ervaringen en resultaten.  Deze kunnen van persoon tot persoon variëren en geven geen garantie op hetzelfde resultaat of ervaring. 
 • Alle testimonial’s worden handmatig gecontroleerd. Wij beslissen zelf welke testimonial’s we op onze website plaatsen en waar ze geplaatst worden. 
 • De testimonial’s en getuigenissen die worden weergeven, zijn ongewijzigd, met de uitzondering van verbetering in spelling en of grammatica. Een testimonial kan ingekort worden door het weglaten van voor bezoekers niet relevante passages.

Wijziging van deze disclaimer

Wij hebben het recht om deze disclaimer zonder aankondiging of berichtgeving te wijzigen of aan te vullen.

Dit is disclaimer versie: 24 mei 2018